Kerst 2014

Na een periode van hard werken hebben we dit kalenderjaar donderdag 18 december afgesloten met het traditionele kerstdiner.
De ochtend begon met het knutselen van huisjes voor het 'winterdorp'. Álle leerlingen van de school gingen aan de slag om een huisje te maken. Kinderen van groep 7 hielpen daarbij de kinderen van groep 1/2a. Toen de huisjes klaar waren mochten ze deze zelf een plekje geven in het geweldige 'winterdorp', dat de dag ervoor door een aantal enthousiaste was opgebouwd. Het uiteindelijke resultaat is echt super en blijft gelukkig nog een tijdje staan. Heb je het nog niet gezien? Dan moet je echt even langslopen. Het dorp is geplaatst op het podium, in de 'aula'.

Aan het einde van de ochtend hebben de kinderen hun tafels in het lokaal klaargezet voor het kerstdiner. 's Avonds waren ook de grote tafels gedekt, die om 18.00 uur al snel volstonden met allerlei heerlijke (zelfgemaakte) gerechtjes. De kinderen zagen er geweldig uit en het werd een heel gezellig samenzijn. Aan het eind van het diner ging iedereen voldaan (en soms een beetje te vol van het eten) naar huis.

Zowel tijdens het knutselen als tijdens het kerstdiner hebben de kinderen zelf wat foto's gemaakt. Hieronder het resultaat.